MAATWERK WONEN en CPO:

mee-ontwerpen en meebouwen aan je eigen woning. Bestaande woningen zijn soms net niet wat u zoekt. Voor velen is het op maat laten ontwerpen en bouwen van een eigen woning een lang gekoesterde droom. Een eigen particuliere ontwikkeling geeft veel vrijheid in ontwerp en architectuur, de woning kan precies op maat worden ontworpen.

COLLECTIEF PARTICULIER
OPDRACHTGEVERSCHAP (CPO)


De vrijheid van een eigen woning, met de voordelen van een gedeeld proces
Steeds meer steden stellen kavels en locaties ter beschikking voor CPO projecten.
In een CPO project wordt een locatie of meerdere kavels in 1 proces ontwikkeld en gebouwd door een collectief van particulieren. Een groep particulieren kan bij vrije kavels kiezen voor een collectief proces. Hierdoor kan veel winst geboekt worden qua geld, proces en besteding van kostbare privé-tijd. In een collectief proces wordt een plan gemaakt voor de ontwikkeling van de gehele locatie.
Binnen de eigen kavel is er veel vrijheid voor het ontwerp. ARVIDE neemt deel aan een collectief van architecten en adviseurs. Binnen dit team wordt gezorgd voor een compleet op maat-pakket voor ontwerp, procedures, bouwproces en financiële ondersteuning voor uw CPO project.